Dagens rytme

Institutionen åbner kl. 6:00, hvor to personaler møder ind. Her samles vi til morgenmad i fællesrummet. Hvis dit barn har spist hjemmfra, kan det evt. sidde med ved bordet til en kop te/mælk og en hyggesnak eller det kan lege i Fællesrummet. Morgenmaden bliver serveret frem til 7:30. 

Kl. 7:00 møder den tredje personale ind og Sælstuen, der ligger i tilknytning til Fællesrummet åbnes for de børn, der er færdige med at spise. Nytilkomne, der har spist hjemmefra, kan også lege på Sælstuen.


Mellem 7:30 og 8.00 går vi på stuerne. Her er der som hovedregel mødt en voksen ind fra hver stue. Herefter leger børnene indtil de kl. ca. 9.30 fordeles til dagens aktiviteter.

Frem til kl. 11:00 er der planlagte aktiviteter eller fri leg på stuerne. Herefter spiser børnene frokost og går herefter på legepladsen langt de fleste af årets dage. Hvis vejret er MEGET dårligt, kan det ske vi venter lidt med at gå ud eller bliver inde. De børnehavebørn der har behov sover i i de små rum, der er tilknyttet børnehavestuerne. 

Omkring kl. 14 går vi ind og spiser eftermiddagsmad på stuerne. Herefter leger børnene på stuerne til vi kl. 16:00 samles i Fællesrummet.

Om sommeren er vi ude en stor del af dagen og der kan du opleve at vi spiser eftermiddagsmad ude og/eller slutter dagen af på legepladsen.  

Vi kan af forskellige grunde være nødt til at afvige vores normale procedure.

Vi har ingen fast mødetid, men af hensyn til jeres børns start på dagen, kan det være en god idé at komme senest 9:15, især de dage hvor de deltager i aktiviter fra kl. 9:30. Det er vores erfaring, at de fleste børn lige har brug for at omstille sig til det de skal i gang med, og derfor er det en fordel for os alle. I må meget gerne ringe, hvis jeres barn kommer senere end kl. 9:30.

Senest opdateret 08. april 2014